Bijzondere momenten verdienen een sensationeel uitzicht

Contact

Iets te vieren? Doe het bij het Stoomgemaal!

Wanneer u iets te vieren heeft, bent u bij Brasserie het Gemaal aan het juiste adres! Wij werken graag mee aan het organiseren van een geslaagde dag en doen onze uiterste best er een onvergetelijke belevenis van te maken.

Sinds 2019 hebben Brasserie het Gemaal en Het Stoomgemaal een samenwerking. De locatie van het Stoomgemaal is beschikbaar voor grotere groepen (>30 personen ) voor een walking diner, feesten en partijen. De events worden uitgevoerd door de catering tak van Brasserie het Gemaal. Alle food items zullen door de keukenbrigade worden verzorgd. Voor een vergadering of kleine groepen (<30 personen) blijft de Brasserie een heerlijke plek voor sitdown diner in het restaurant of in de serre aan het water met sensationeel uitzicht over de Ringvaart. Wij stellen graag met u eeen arrangement samen!

B&D Catering Hospitality Support

Wist u dat Brasserie Het Gemaal en Restaurant Long Island ook cateringontvangsten kunnen verzorgen bij u op het bedrijf, thuis of andere gewenste locaties?
Wij verzorgen catering op elk gewenst niveau. Van een weiland tot fabriekshal, van duizend bitterballen tot chique viergangendiner. Wij maken graag een offerte op maat voor uw partij of evenement. Een locatie waar wij veelvuldig sportieve evenementen mogen verzorgen is het Olympisch Stadion Amsterdam, waar wij tevens preferred supplier zijn voor alle vipcatering. Natuurlijk komen wij ook graag bij uw thuis of op kantoor. Wij denken ook graag mee met de overige zaken voor uw evenement, zoals bijvoorbeeld een tent, audiovisueel, entertainment, decoratie, etc.

Onder de meest uitdagende omstandigheden onze gasten tevreden naar huis laten gaan, daar draait het om!

Bekijk de site